4 Şubat 2010 Perşembe

Yıkamada doğru şampuan seçimi


Arabanızı yıkarken, parlak ve zengin bir görünüm elde etmek istiyorsanız en çok dikkat etmeniz gereken noktalardan biri de şampuan seçimi olacaktır. Yanlış yapılan bazı yıkama uygulamaları aracınıza yarardan çok zarar getirir. Bazı kişilerin arabasını bulaşık deterjanı ve hatta bebek yağı ile yıkayıp parlatmaya çalışmaları gibi trajikomik olayları ise üzüntüyle karşılıyoruz. Aracınızın yüzeyi için tercih edeceğiniz ürün zengin koruyucular ihtiva etmeli ve parlak bir yüzey sunabilmelidir.

Meguiar’s Türkiye ekibi olarak, sizlerin de kolayca uygulayabileceği ve memnun edici sonuçlar elde edebileceğiniz Gold Class yıkama şampuanı ve koruyucuyu öneriyoruz. Bu üründen maksimum sonucu elde etmeniz için izleyeceğiniz yol ise şu şekilde olmalıdır:

- En iyi sonucu almak için, aracınızı yüzeyi soğukken ve gölge bir yerde yıkayın.
- Öncelikle aracı yukarıdan aşağıya doğru basınç oluşturacağınız suyla yıkayın.
- Dört litre (1 kova suya) şampuanın ambalajının kapağıyla iki kapak ürün ilave edin.
- Aracı yukarıdan aşağıya doğru Meguiar's Mikrofiber Eldiven (http://bit.ly/awKgst) ile dairesel hareketler yaparak yıkayın. (Yıkama esnasında ayrıca içi duru su dolu bir kova bulundurmanız ve su-şampuan karışımını araca uygularken arada bir duru su bulunan kovada Mikrofiber Eldivenin üzerinde bulunan pislikleri temizlemeniz yüzeyi çizmemek açısından daha faydalı olacaktır.)
- Daha sonra aracınızı tekrar yukarıdan aşağıya doğru basınç uygulayacağınız su ile durulayın.
- Hem kalan suyun leke yapmasını önlemek hem de kurulama zamanını kısaltmak için Meguiar's Water Magnet Mikrofiber Kurulama Bezi (http://bit.ly/bdULr1) ile yüzeyi kurulayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder