23 Şubat 2011 Çarşamba

Meguiar’s Türkiye Fuar Yıldızlarını Arıyor


11 – 17 Nisan tarihleri arasında Bursa Oto Show Fuarı’nda Meguiar’s Türkiye olarak yer alacağız. Bir haftalık bu süre içinde Bursa’daki otomobil tutkunları ile tanışma ve Meguiar’s kalitesini yakından tanıtma fırsatı yakalayacağız.

Ürünlerimiz, ekibimiz ve standımızla yer alacağımız Bursa Oto Show’da elbette ki iki tane de Meguiar’s aracı yer alacak. Bu araçlara, Meguiar’s ürünleriyle bir araba üzerinde nasıl harika sonuçlar alınabildiğini göstermek amacıyla iç, dış, motor, jant ve lastik bölgelerinde A’dan Z’ye profesyonel uygulama yapılacak ve sergilenecek.

Bursa Oto Show Fuarı’nda bizler de bir yenilik yapıp bu kez kendi araçlarımızla değil de iki Meguiar’s tutkununun aracıyla katılmayı planlıyoruz. Arabasını sıradan bir ulaşım aracı olarak görmeyen, üzerinde büyük emekler ve zaman harcamış iki otomobil tutkununun arabalarını binlerce kişi görsün ve gıpta ile baksınlar istiyoruz.

Peki nasıl olacak bu iş derseniz, şöyle açıklayalım:

- Arabanızın çeşitli yönlerden net biçimde gözüktüğü fotoğrafları meguiarsdestek@gmail.com adresine gönderin.

- Fuarda yer alabilecek 10 araba bizler tarafından seçilecek.

- Meguiar’s Türkiye ekibi tarafından seçilen 10 arabanın fotoğrafı, Facebook sayfamızda oluşturacağımız bir fotoğraf galerisinde yer alacak.

- 21 Mart tarihinden sonra fotoğraf galerisine yeni bir aday eklenmeyecektir.

- 1 Nisan tarihine kadar Facebook sayfamızda, en çok beğeniyi alan iki araba, Bursa Oto Show’da Meguiar’s Türkiye’yi temsil edecek.

- En çok beğeniyi alan 3. ve 4. Araçlar ise yedek kazananlar olarak belirlenecek.

- Meguiar’s Türkiye’nin yıldızı seçilen arabalar, 8 Nisan tarihinde sahiplerinin belirttikleri adresten alınarak, Bursa’daki fuar alanına götürülecek.

- Aracın Fuar alanına naklinde ve sonrasında sıkıntı yaşanmaması için İstanbul, Ankara, İzmit, Bursa, Sakarya ve Yalova illerinden katılımlar kabul edilecektir.

- A’dan Z’ye profesyonel Meguiar’s uygulaması görecek araçlar , 11 – 17 Nisan tarihleri arasında Bursa Oto Show Fuar’ında sergilenecek. 9 – 17 Nisan tarihleri arasında, araç Fuar alanında yer alacaktır.

- Fuarın bitişinin ertesi günü (18 Nisan) araçlar, sahiplerine geri gönderilecek.

- Her iki aracın da sahibi bütün bu süreç içinde hiçbir ücret ödemeyecek. Aracın taşınması ve profesyonel uygulama masraflarının hepsi Meguiar’s Türkiye tarafından karşılanacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder