8 Şubat 2011 Salı

Doğru ürünü seçmeye özen gösterin

Meguiar’s ürünlerini ülkemizdeki siz araç tutkunlarına sunduğumuz ilk günden bu yana özellikle üzerinde durduğumuz ve çok hassas olduğumuz bir konu var: tüketicilerimizi kendi alanımızla ilgili bilinçlendirmek. Bu konuda bugüne kadar elimizden geldiğince sizlere hem blog sayfamızda olsun, hem de yer aldığımız diğer sosyal ağlarda olsun, ürünlerimiz hakkında bilgiler vermeye çalıştık. Car Care Clinic etkinliklerimizde yine birçok otomobil tutkunu ile tanışıp, bilgilerimizi onlarla paylaşma şansını bulduk. Tüketicilerimizi doğru ve ihtiyaçları olan ürünlere yönlendirmek önceliklerimizin başında geldi.

Bu sebeple, etkisi ve özellikleri tüketicilerimiz arasında en çok karıştırılan iki ürünümüzden ve kullanım alanlarından biraz bahsetmek istiyoruz; Ultimate Compound Çizik Çıkarıcı Pasta ve SwirlX.

SwirlX ürünü boyalı yüzeyin üzerinde oluşan harelenmeleri ve hologramsı görüntüleri ortadan kaldırmak için kullanılır. Hem elle hem de orbital makinesiyle uygulanabilen SwirlX mikro orandaki harelenmeleri de gidermekte kullanılabilir. Çizikleri gidermekte kullanılmaz.

Aşağıdaki görselde boyalı yüzeyinde harelenme oluşmuş bir araç görülmektedir. Bu araç için uygun olan ürün SwirlX’dir.



Ultimate Compound Çizik Çıkarıcı Pasta ise amatör ürünler arasında, çizik çıkarma konusunda en etkili tercih olacaktır. Çok derin olmayan kılcal çiziklerin çıkarılmasında kullanılan bir ürün olan Ultimate Compound yine hem elle hem de orbital makine ile kullanılabilir. Daha agresif ve derin çizikler içinse profesyonel bir ürün ve uygulama gerekli olacaktır.

Aşağıdaki görselde, ışık tutularak daha da belirgin bir halde görülen, boyalı yüzeydeki kılcal çizikleri görebilirsiniz. Bu çiziklerin giderilmesinde kullanılması gereken ürün Ultimate Compound olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder