29 Haziran 2010 Salı

Tekneniz için de Meguiar’s var

Meguiar’s ürünlerinin sadece araba sahiplerine yönelik olmadığını motosiklet tutkunları için de çok özel alternatifleri olduğunu vurgulamıştık. Bu kez de sizlere Meguiar’s’ın tekne ve yat grubundaki ürünlerinden bahsetmek istiyoruz.

Meguiar’s tekne ve yat ürünleri, tıpkı araba ve motosiklet ürünlerinde olduğu gibi, yıkama, çizik çıkarma, boya koruma wax, iç kısım, metal yüzeyler gibi alanlarda en iyi çözümleri sunar. Ancak bir tekne veya yatın, bakım koşulları elbette ki bir araba veya motosikletten farklıdır. Tuzlu suyun boyalı yüzeylerde oluşturacağı tahribatlar bu farklılığa temel bir örnek olarak gösterilebilir. Meguiar’s tekne ve yat grubundaki ürünleri de tamamen bu özel durumlara göre düşünülmüş, geliştirilmiş ve satışa sunulmuştur.

Bu ürünler arasında yıkama ve boya koruma konusunda Meguiar’s üstünlüğünü yat ve tekneler üzerinde de sergileyen iki tanesini sizlerle de paylaşmak isteriz.

Flagship Premium Marine Cilalı Şampuan ve Koruyucu

Çevre dostu olan ve şampuan ve besleyicilerle zenginleştirilmiş bu ürün fiber ve jelkot üzerinde parlaklık oluşturur. Özel formulü sayesinde boyalı yüzeyee kayganlık ve su iticilik kazandıran Flagship Premium Marine, silme ve kurulama zamanını da azaltmaktadır.

Ürünü incelemek ve satın almak için aşağıdaki adrese tıklamanız yeterlidir.
http://www.meguiars.com.tr/product_info.php?10_26&products_id=97

Flagship Premium Marine Boya Koruyucu Sıvı Wax

Düşük dereceli oksitlenmeyi ve donukluğu gideren, derin bir parlaklık yaratan Flagship Premium Marine Wax, fiber ve jelkot yüzeylerdeki renkleri canlandırır ve inanılmaz bir parlaklık yakalamanıza olanak tanır.

Ürünü incelemek ve satın almak için aşağıdaki adrese tıklamanız yeterlidir.
http://www.meguiars.com.tr/product_info.php?10_26&products_id=97

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder