3 Haziran 2010 Perşembe

Araç tutkunları için, yeni ve özel üç ürün

Meguiar’s’ın , araç tutkunları için en özel ve üstün ürünleri sunmasının ve kendi alanında dünyanın önde gelen markası olmasını sağlayan çok temel bir özelliği bulunmakta: yenilenen ihtiyaçları belirlemek, değerlendirmek ve bu doğrultuda olabilecek en üstün ürünü ortaya çıkarmak.

En etkili ürün ve sonuçlar için çabalayan Meguiar’s, yine araba tutkunları için üç özel ürünü satışa çıkardı. Meguiar’s Türkiye olarak biz de, yeni teknoloji ile hazırlanmış bu yepyeni ürünleri, siz araba tutkunlarının beğenisine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ultimate Wash & Wax Köpüklü Boya Koruyucu Şampuan

İçeriğinde üstün nitelikli carnauba wax ve sentetik polimerlerin hibrid karışımı bulunan Ultimate Wash & Wax, geleneksel cilalı şampuanların aksine yıkama esnasında koruma oluşturmanıza olanak sağlar. Bol köpüklü yapısı sayesinde kir ve pisliği güvenle kaldıran Ultimate Wash & Wax, tek bir adımla parlaklığı artırır ve derin bir yansıma elde etmenizi sağlar.

Ürünü incelemek ve satın almak için tıklayınız.
http://www.meguiars.com.tr/product_info.php?products_id=219


Ultimate Protectant Kauçuk ve Vinil Koruyucu

Oldukça kuvvetli bir ürün olan Ultimate Protectant Kauçuk ve Vinil Koruyucu, kapı panelleri ve torpido gibi iç kısımlarda zengin bir parlaklık ve görünüm sağlarken dış trim ve kauçuk parçaların ömrünü artırır. Uzun ömürlü bir parlaklık ve UV ışınlarına karşı koruma sağlayan ürün, Meguiar’sın devrim yaratan UV şeffaf katman teknolojisi sayesinde yüksek UV koruma ve geleneksel koruyuculardan daha iyi performanslı bir parlaklık elde edilmesini sağlar.

Ürünü incelemek ve satın almak için tıklayınız.
http://www.meguiars.com.tr/product_info.php?products_id=218

Gold Class Rich Leather Deri Temizleyici / Koruyucu

Meguiar’s, deri yüzeylerde oldukça üstün sonuçlar elde edebileceğiniz yepyeni bir ürünü sizlere sunuyor. Gold Class Rich Leather Deri Temizleyici / Koruyucu ile deri yüzeylerinizi besleyip korumak, ama geleneksel deri koruyucularda olduğu gibi beyaz artık bırakmamak mı istiyorsunuz? Bu üstün formüllü ürün sayesinde tek adımda deri kısımları temizleyip besleyebilir ve beyaz artıklar ve doğal olmayan bir görünüm bırakmadan koruma oluşturabilirsiniz.

Ürünü incelemek ve satın almak için tıklayınız.
http://www.meguiars.com.tr/product_info.php?products_id=220

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder