23 Nisan 2010 Cuma

Temiz ve parlak bir motora sahip olmak sizin elinizde


Araba temizliğinde en önemsenmeyen bölgelerin başında, kuşkusuz ki motor geliyor. Arabanın gözükmeyen bölgelerinden biri olduğundan temizliğine de önem gösterilmemesinin normal olduğunu düşünüliyor. Ancak düzenli aralıklarla temizliği yapılmış bir motor, kaputu kaldırıp bakıldığında etkileyeci bir görüntü sunar. Meguiar’s motor temizleyici ve motor parlatıcı ürünleri ise yepyeni bir motor görüntüsü elde etmeniz için gereken her şeyi size sunar.

Meguiar’s Motor Temizleyici motorun hızlı ve kolay temizliği için tasarlanmıştır. Motorunuzda güvenle kullanabileceğiniz ürün, özel formulüyle, kir, yağ ve pisliği motor parçalarından güvenle kaldırır. Meguiar’s Motor Temizleyici, doğada çözünen yapısıyla ulaşılması zor bölgelerde bile verimli bir temizlik sağlar.
http://www.meguiars.com.tr/product_info.php?products_id=142

Meguiar’s Motor Parlatıcı ise, temizlik aşamasından sonra kullanıldığında kaputun altında yer alan bütün parçaların yeni bir görünüme kavuşmasını sağlar. Motor aksama yeni bir görüntü sunarken özel formulü sayesinde lastik ve kauçuk parçaların çatlamasını, solmasını ve sertleşmesini önler.
http://www.meguiars.com.tr/product_info.php?46_48&products_id=143

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder