30 Nisan 2010 Cuma

Meguiar’s Yıldızını Buldu!

24 Mart Çarşamba günü başlattığımız “Meguiar’s Yıldızını Arıyor” yarışmamız bugün itibariyle sona erdi. Bu süre içinde, 25 Meguiar’s tutkunu, ürünlerimizle birlikte arabalarının en güzel ve temiz fotoğraflarını gönderip, markamızın onlar için ne ifade ettiğini söylediler.

Facebook sayfamızdaki yarışma albümümüzde yayınlanan fotoğraflar arasında en çok beğeniyi alan ilk 20 arabayı, yine sayfamızdaki takipçilerimiz belirledi. Sadece 20 araba içinden değil, gönderilen 25 araba içinden bir tanesini bile yıldızımız olarak seçmekte zorlandık. Zorlandık çünkü üzerinde bolca emek ve zaman harcanan bu arabaları, hem sahipleri hem de bizler sadece bir “araç” olarak görmüyoruz.

Bu 20 araç içindeyse; Meguiar’s Yıldızı olarak @Lp2 isimli takipçimizin gönderdiği çalışmayı seçtik.

Kendisinin gönderdiği çalışmayı kazanan olarak seçerken başlıca kriterlerimiz şunlar oldu; Koyu renk bir araçta üstün bir parlaklık yakalamak, açık renk bir araçta parlaklık yakalamaktan daha kolay olabilir. @Lp2 isimli takipçimiz, açık renk bir araçta bile üstün bir parlaklık yakalamayı başarmış. Ayrıca kendisinin gönderdiği fotoğraftaki açı, güneş ışığının yansımaları, aracın ürünlerimizle birlikte net olarak gözükmesi de başlıca etkenlerden oldu. Kendisinin, Meguiar’s ürünlerinin kendisi için ne ifade ettiğini belirten; "Meguiar's ile Parlamak güzeldir"cümlesi ise tamamlayacı etken oldu.

Meguiar’s Türkiye ekibi olarak sizlerle güzel ve keyifli geçen bu bir aylık yarışma süresinin ardından, çok yakın bir zamanda bambaşka sürprizlerimizi paylaşacağız. Üstelik bu sürprizlerimiz için sizleri çok bekletmemeye de kararlıyız.

4 yorum:

  1. MADEMKİ KOYU RENK ARAÇLARDA PARLAKLIK ELDE ETMEK KOLAY. O HALDE ARTIK KOYU RENK ARAÇLARDA MEGUIARS KULLANMAYA GEREK YOK. BENİM BUNDAN BÖYLE KULLANMAYACAĞIM GİBİ.
    SERVET DİRİCANLI

    YanıtlaSil
  2. İlginç bir sonuç olmuş, ancak bana kalırsa ilk yarışma olması sebebiyle seçim kriterleri pek net değildi, umarım bundan sonraki yarışmalarda kriterler daha net olur. Kriter bu sonuçta ürünlerin net gözükmesi olmuş gibi duruyor :) Parlaklık ve yansıma olarak benim gönderdiğim ve birkaç arkadaşında daha gönderdiği fotoğraf sanırım meguiars'ın gerçek gücünü en iyi gösterenlerden birisiydi.

    Ne olursa olsun Meguiar's a devam :)

    selamlar
    Ercan BALBAY

    YanıtlaSil
  3. yarışmaya photo shopsuz resmim eklenmedi.. Bence yarışma jurisi komple elden geçirilmeli!!!!

    Sercan KEKLİK!

    YanıtlaSil
  4. Sayın takipçilerimiz,

    Yarışmamızı hayata geçirdiğimiz ilk günden itibaren, sayfamızdaki takipçilerimizden en çok beğeniyi alan ilk 20 araç içinden bir tanesini, Meguiar's Türkiye ekibinin birinci olarak seçeceğini belirtmiştik. Bunu hem yarışmamızın katılım koşulları bölümünde hem de Facebook sayfamızda belirttik. En çok beğeniyi alan aracın, birinci seçileceği gibi bir durum, yarışmanın en başından beri var olmadı.

    @lp2 isimli kullanıcımızı birinci seçerken kriterlerimizin ise sadece bir tane olmadığının gözden kaçmasını istemiyoruz. Çekilen fotoğrafın açısı, güneş ışığının yansımaları ve Meguiar’s ürünlerinin kendisi için ne ifade ettiğini belirten; "Meguiar's ile Parlamak güzeldir" cümlesi de belirleyici etkenler içinde yer aldı.

    Koyu ve açık renk araç üzerinde parlaklık elde edilmesi ile ilgili çıkan tartışmayla da ilgili şunları eklemek isteriz: Çekilen fotoğraflarda, koyu renk bir araba üzerinde yapılan uygulama, açık renk bir araba üzerinde yapılan uygulamadan daha belirgin bir şekilde fark edilebilir. Birinci seçtiğimiz kullanıcımızın aracında yapılan uygulama da en az koyu renk bir araba üzerinde yapılan uygulama kadar başarılı; üstün bir temizlik, parlaklık ile yansıma, fotoğrafta açıkca gözükmekte.

    @lp2 isimli kullanıcımızı gönderdiği çalışma ve birinciliği dolasıyla bir kez daha tebrik etmek isteriz.

    YanıtlaSil