24 Mart 2010 Çarşamba

Meguiar’s Yıldızını Arıyor


Daha önce düzenlediğimiz yarışmamıza gösterdiğiniz ilgi, bizleri yeni bir yarışma gerçekleştirmek konusunda cesaretlendirdi. Yeni yarışmamız “Meguiar’s Yıldızını Arıyor” 24 Mart Çarşamba günü start aldı.

Bu kez sizlerden; arabanızın herhangi bir fotoğrafı yerine Meguiar’s ürünlerinden herhangi birinin, arabanızla birlikte gözüktüğü bir fotoğrafı, emek ve yaratıcılığınızı da katarak çekip göndermenizi ve beraberinde Meguiar’s markasının sizin için ne ifade ettiğini bir cümleyle anlatmanızı rica ediyoruz.

Gönderdiğiniz fotoğraf ve markamızın sizin için ne ifade ettiğini belirten yazınızı Facebook sayfamızda oluşturduğumuz galerimizde yayınlayacağız. Gönderilen fotoğraflar arasında en çok beğeniyi alan ilk 20 fotoğrafı, Facebook sayfamızdaki hayranlar belirleyecek. Meguiar’s Türkiye ekibi de İlk 20’ye girmiş fotoğraflar arasında 1 tanesini kazanan ve yıldızı olarak seçiyor olacak.

Yarışma sonucunda kazanan için elbette bir ödül belirledik. Meguiar’s Yıldızı’nın sahibi, bizden 434 TL değerinde ürün pakedi veya arabası için Kızıltoprak – İstanbul’daki merkezimizde a’dan z’ye profesyonel uygulama kazanacak.

Yaratıcılığınızı katarak göndereceğiniz çalışmaları inanın merak ve heyecanla bekliyoruz.

Yarışmaya katılmak için aşağıdaki adrese tıklamanız yeterlidir.
http://www.meguiars.com.tr/yarisma/

"Meguiar's Yıldızını Arıyor" yarışmamızda vereceğimiz ürünleri aşağıdaki adreste görebilirsiniz.
http://www.facebook.com/album.php?aid=168490&id=280203670975

Yarışma katılım koşullarını lütfen okuyunuz.
http://www.meguiars.com.tr/yarisma/katilim.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder