9 Mart 2010 Salı

Göz alıcı bir yüzey için 10 dakika yeterli


Meguiar’s Türkiye ekibi olarak aracında parlak ve çiziksiz yüzeyler hedefleyenler için ilk ve önemli adımın yıkama ve seçilecek doğru şampuanlar olduğu bilgisini sizlerle paylaşmıştık. Aracının boyalı yüzeyinde yıkamanın bir adım ötesine geçerek derin bir parlaklık elde etmek isteyenler içinse Meguiar’s’ın çözüm olarak sunduğu oldukça pratik ve üstün etkili bir ürün var: Ultimate Quik Detailer.

Ultimate Quick Detailer, içerdiği Hidrofobik Polimer Teknoloji ile boyalı yüzeylere göz alıcı bir parlaklık ve su iticilik özelliği kazandırıyor. Sprey şişe içinde kullanıma sunulan Ultimate Quick Detailer, devrim yaratan polimerlerle yüksek seviyede bir yüzey gerilimine ve bunun sonucunda da daha kaygan, daha zengin görünümlü bir yüzey ve yüksek seviyede bir su iticiliği sunuyor.

Her türlü boyalı yüzey üzerinde güvenle kullanılabilecek bir ürün olan Ultimate Quick Detailer ile yapacağınız uygulama sadece 10 dakikanızı alacaktır. Sprey şişesinde püskürterek uygulanan Quick Detailer’ı Supreme Shine Mikrofiber silme bezi ile birlikte kullanarak boyalı yüzeyde maksimum olumlu sonuç elde edebilirsiniz.

Ürünü incelemek ve satın almak için aşağıdaki adrese tıklayabilirsiniz.
http://www.meguiars.com.tr/product_info.php?products_id=74

1 yorum: