27 Aralık 2010 Pazartesi

Dolu dolu geçen bir yılın ardından


Meguiar’s Türkiye olarak diyebiliriz ki; 2010 yılı neredeyse göz açıp kapayıncaya kadar geçti. Bir yıl boyunca kendi alanımızda markamız adına attığımız her bir adım ve yaptığımız onlarca yenilik sayesinde zamanın nasıl akıp geçtiğini anlamadık bile.

Bu bir yıl boyunca siz araba ve motosiklet tutkunlarına hem en iyi hizmet ve ürünleri sunmak için hem de sizlerle daha yakından iletişime geçmek için pek çok adım attık. Geriye dönüp, Ocak 2010’dan itibaren yaptıklarımıza bakınca, dediğimiz daha net anlaşılabilir diye düşünüyoruz;

* Meguiar’s Üsküdar, Meguiar’s İzmir, ve Meguiar’s Eskişehir 2010 yılında Meguiar’s Türkiye ailesine katıldılar.

* www.meguiars.com.tr adresi tamamen yenilendi ve kullanıcılarımıza ürünlerimizi internet üzerinden bulma ve satın alma kolaylığını sunduk.

* 2010 yılında Meguiar’s tarafından satışa sunulan en yeni ürünleri de ülkemizdeki araç tutkunlarının beğenisine sunduk.

* Meguiar’s ürünlerini sizlere çok daha uygun fiyatlarla sunmak için aylar öncesinden başlayan bir çalışmanın içine girdik. Bu çalışmalar meyvelerini verdi ve bu sayede ürünlerimizi 2011’in ilk günlerinden itibaren çok daha cazip fiyatlarla sizlere ulaştırma şansını yakaladık.

* Bizler gibi araba ve motosiklet tutkunu olan siz değerli takipçilerimizle daha rahat iletişime geçebilmek için Meguiar’s Türkiye markasını sosyal ağlara taşıdık.

* Kendi uzmanlık alanımızdaki bilgilerimizi sizlerle paylaştığımız Blog sayfamız http://meguiarsturkiye.blogspot.com/ açıldı.

* Meguiar’s Türkiye Facebook hayran sayfası, açıldıktan sonra iki ay içinde 3000’den fazla kişiye ulaştı. Sayfamızda şu anda 6.500 Meguiar’s tutkunu yer alıyor.

* Yine Facebook sayfamız üzerinde, siz değerli takipçilerimizin de oylarıyla katıldığı yarışmalar düzenleyip, onlarca ürün hediye ettik. Facebook sayfamızda her hafta, mini kampanyalar düzenleyerek ürün hediye etmeye devam ediyoruz.

* İnternet alanında sunduğumuz hizmetler ve elde ettiğimiz başarılar, Meguiar’s’ın başka ülkelerdeki temsilcileri tarafından da fark edildi ve aynı hizmetler yine markanın ülke temsilcilikleri tarafından sunulmaya başladı. Bu alanda markanın dünya çapında en çok ses getiren temsilcisi ve öncüsü Meguiar’s Türkiye oldu.

* Siz araç tutkunlarını kendi alanımızda aydınlatmak amacıyla düzenlediğimiz Car Care Clinic etkinliklerine bu yıl da devam ettik.


Yoğun bir çalışma ve uğraş sonucu geçen 2010’un ardından aynı enerji ve heyecanı koruyor ve sizlere yeni yılda da birçok sürpriz ve güzel haberimiz olacağını belirtmek istiyoruz. Yeni yılda da sizlerle birlikte olmaya devam etmek dileğiyle...

Meguiar’s Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder