31 Ocak 2011 Pazartesi

Kampanyalarımıza Twitter’da devam ediyoruz


Meguiar’s Türkiye’yi yakından takip edenlerin de bildiği üzere yaklaşık bir senedir, yer aldığımız sosyal ağlarda takipçilerimizle iletişime geçip, çeşitli ödüller dağıtıyoruz. Facebook sayfamızda devam ettirdiğimiz kampanyalarımızı Twitter sayfamıza da taşımaya karar verdik.

Yeni kampanyamızda kazanmak için öncelikle Meguiar’s Türkiye Twitter (http://twitter.com/MeguiarsTurkiye) sayfasını takip etmeniz gerekmekte. Resmi Twitter sayfamızda belirteceğimiz bir Tweet’i (Twitter’da yer alan yazılı mesajlar) , Retweet (Tweet’in siz veya bir başkası tarafından tekrar yayınlamasıdır.) eden takipçilerimiz arasında yapacağımız çekilişle, bir kişi, belirleyeceğimiz Meguiar’s ürünlerinden birinin sahibi olacak. Twitter’da düzenleyeceğimiz kampanyaları, gerçekleştiği günlerde Facebook sayfamızda da siz değerli takipçilerimize duyuracağız. Çekilişle belirleyeceğimiz talihlimiz de, kampanya başlangıcından 1 saat sonra, yine aynı şekilde hem Facebook hem de Twitter sayfalarımızda açıklanacaktır.


Örnektir: Yukarıdaki görseldeki gösterildiği üzere “Retweet” yazısına tıklamanız yeterli olacaktır.

7 Ocak 2011 Cuma

Yepyeni bir döneme girdik


Meguiar’s Türkiye olarak geçtiğimiz yılın son aylarından itibaren, amatör ürünlerimizin tümünde büyük bir indirime gideceğimizi belirtmiştik. İndirim için verdiğimiz sözü tutarak 1 Ocak’tan itibaren geçerli olmak üzere büyük bir indirim gerçekleştirdik.

Aylar süren bir çalışmanın ardından gerçekleşen bu indirimle artık, ülkemizdeki otomobil ve motosiklet tutkunları da, en üstün Meguiar’s ürünlerine çok daha uygun fiyatlarla sahip olabiliyorlar.
Aracını basit bir ulaşım aracından çok daha fazlası olarak gören ve gereken emeği gösteren sizler, bu alanda yurt dışındaki tüketicilerin olanaklarına bir adım daha yaklaştılar. Biz, Meguiar’s Türkiye olarak bu konuda, kendi alanımızda üstümüze düşen görevi yerine getirdiğimizi düşünüyoruz.

Ayrıca sizlerden gelen yoğun sorular karşısında şunu da eklemek isteriz ki; yapmış olduğumuz bu indirim ne stoklarla sınırlıdır ne de belirli bir dönemi kapsamaktadır.
Aracınızın ihtiyacı olan bakım ve koruma ürünlerini http://www.meguiars.com.tr/shophome.php adresinden gönül rahatlığı ile temin edebilirsiniz.