19 Ekim 2010 Salı

Biz büyük bir aileyiz


Bilindiği üzere, geçen hafta bu sayfalarda, sizlerle paylaşacağımız sürprizlerimiz olacağını belirtmiştik. Bu süprizlerimizden ikisi gerçekleşti; Meguiar’s Üsküdar ve Meguiar’s Eskişehir kapılarını açtı.

Biz, Meguiar’s Türkiye olarak, aramıza katılan her yeni bayimizi ailemizin bir parçası olarak görüyor ve bu ailenin genişleyip ülkemizin farklı bölgelerine yayılmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Meguiar’s markasının alanında kendisini kanıtlamış bir isim olması ve bizim de işimize büyük bir emek ve titizlikle sarılmamız sonucunda, Türkiye’nin daha birçok bölgesine ulaşmaya devam edeceğimize dair olan inancımız ise çok güçlü...

Aracına hak ettiği değeri Meguiar’s ürünleriyle veren ve markamıza ilgi gösteren bütün takipçilerimize ise bizleri her geçen gün daha da büyüyen bir aile haline getirdikleri için de teşekkürlerimizi sunarız.

Meguiar’s Türkiye

14 Ekim 2010 Perşembe

Wax, boyalı yüzeyi UV ışınlarından korur mu?

Bazı wax türleri zararlı UV ışınlarına karşı koruyucu etkilere sahiptir. Ancak bu wax türlerinin tek başlarına, güneşin zararlı ışınlarına karşı koruyucu özelliği oldukça azdır.

Arabanızı düzenli olarak yıkamanız, wax uygulaması yapmanız ve aracınızı direk güneş ışığına uzun saatler boyunca maruz bırakmamanız, boyalı yüzeyin solgunlaşmaması için yeterlidir. Bu konulara dikkat etmeniz durumunda boyalı yüzeyde, güneş ışınları sonucu oluşan solgun ve silik yüzeylerin önüne geçebilirsiniz.

UV ışınlarına karşı, tek başına %100 koruma sağladığı söylenerek satışa sunulan wax ürünleri de mevcuttur. Ancak şu anda bulup satın alabileceğiniz hiçbir wax ürünü, UV ışınlarına karşı arabanızın boyalı yüzeyini %100 oranında koruyamaz.

12 Ekim 2010 Salı

Sürprizlerimize ve yeni haberlerimize hazırlıklı olun

Değerli takipçilerimiz,

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz Şubat ayından bu yana, bu sayfalarda sizlerle birlikteyiz. Bugüne kadar elimizden geldiğince, kendi uzmanlık alanımızda sizleri aydınlatmaya, düzenlediğimiz yarışma ve kampanyalarla eğlenceli zamanlar geçirmeye çalıştık.

Bilmenizi isteriz ki; biz, Meguiar’s Türkiye olarak önümüzdeki günlerde de sizlere birçok sürpriz daha yapmayı planlıyoruz. Bu sürprizlerin ise sadece yarışma ve kampanyalarla sınırlı kalmayacağını, aracına gönülden bağlı olan ve ona hak ettiği değeri Meguiar’s ürünleriyle gösteren herkesi kapsayacağının altını da çizmek istiyoruz...

Biz, Meguiar’s Türkiye ailesi olarak, sizlere bu sayfalardan ulaşmayı ve sürprizler yapmayı inanın çok seviyoruz. :)

7 Ekim 2010 Perşembe

Yeniden wax uygulaması yapıp yapmamam gerektiğini nasıl anlayabilirim?

Bazı boyalı yüzeylerde yeniden wax uygulaması yapıp yapmamanız gereken durumları anlamanız zor olabilir.

Bu durumlarda yapacağınız iki basit test işinize bir hayli yarayacaktır:

- Öncelikli olarak arabanızı yıkayın ve ardından kurulayın. Ardından, kuru ve %100 pamuklu olduğundan emin olduğunuz bir havluyu daha önce wax yapılmış yüzey üzerinde önce saat yönünde daha sonra saat yönünün tersine gezdirin. Bu işlem sırasında gıcırtılı bir ses alıyorsanız yeniden wax uygulamasının zamanı gelmiş demektir.

- Deneyebileceğiniz ikinci ve etkili bir yöntem ise Quick Detailer veya Ultimate Quick Detailer ile yapılan uygulamaların silindikten sonra zor çıkar bir hale gelmesi. Böyle bir durumda da yeniden wax yapmanız gerektiğini anlayabilirsiniz.