9 Ağustos 2010 Pazartesi

Bize tutkunuzu anlatın!


Değerli, araba ve motosiklet tutkunları, bildiğiniz üzere, sizlerle Intenet üzerinde ve sosyal ağlarda bir araya gelmeye başladığımız günden bu yana hem kendi alanımızla bilgi paylaşımında bulunduk, hem de keyifli yarışmalar düzenledik. Bu durumdan aldığımız keyif ve sizlerin ilgisi; yeni yarışmalar yapmak konusunda bizi cesaretlendirmeye devam ediyor.

Bugüne kadar Facebook sayfamızda düzenlediğimiz yarışmalarımızda sizlerden gelen çeşitli fotoğrafları hep beraber değerlendirdik. Yeni yarışmamızda bu kez katılımcılardan fotoğraf yerine araba veya motosikletlerinin de yer aldığı videolar istiyoruz. Ama yeni yarışmamızda sizden ricamız sadece aracınızı görüntüleyip bize göndermemeniz; bize tutkunuzu da anlatmanız...

Göndereceğiniz videoda arabanızın sizin için ne ifade ettiğini, direksiyonunun başına ilk geçtiğinizde yaşadığınız heyecan ve mutluluğu veya yine aracınızla ilgili başınızdan geçen ilginç veya eğlenceli bir olayı da anlatabilirsiniz. Seçimi tamamen sizlere bırakıyoruz.

Göndereceğiniz videonuzu illa ki profesyonel bir kamera ile çekmek zorunda değilsiniz. Hemen hemen her cep telefonu artık video kaydı yapabiliyor. Görüntü kalitesinden öte, önceliğimiz; arabanızın sizin için ne kadar büyük bir tutku olduğunu, 30 Ağustos Pazartesi gününe kadar gönderebileceğiniz bir video ile bize anlatmanız.

Yarışmaya katılmak ve koşulları okumak için tıklayabilirsiniz.
http://www.meguiars.com.tr/yarisma

Videolarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz. :)