24 Mart 2010 Çarşamba

Meguiar’s Yıldızını Arıyor


Daha önce düzenlediğimiz yarışmamıza gösterdiğiniz ilgi, bizleri yeni bir yarışma gerçekleştirmek konusunda cesaretlendirdi. Yeni yarışmamız “Meguiar’s Yıldızını Arıyor” 24 Mart Çarşamba günü start aldı.

Bu kez sizlerden; arabanızın herhangi bir fotoğrafı yerine Meguiar’s ürünlerinden herhangi birinin, arabanızla birlikte gözüktüğü bir fotoğrafı, emek ve yaratıcılığınızı da katarak çekip göndermenizi ve beraberinde Meguiar’s markasının sizin için ne ifade ettiğini bir cümleyle anlatmanızı rica ediyoruz.

Gönderdiğiniz fotoğraf ve markamızın sizin için ne ifade ettiğini belirten yazınızı Facebook sayfamızda oluşturduğumuz galerimizde yayınlayacağız. Gönderilen fotoğraflar arasında en çok beğeniyi alan ilk 20 fotoğrafı, Facebook sayfamızdaki hayranlar belirleyecek. Meguiar’s Türkiye ekibi de İlk 20’ye girmiş fotoğraflar arasında 1 tanesini kazanan ve yıldızı olarak seçiyor olacak.

Yarışma sonucunda kazanan için elbette bir ödül belirledik. Meguiar’s Yıldızı’nın sahibi, bizden 434 TL değerinde ürün pakedi veya arabası için Kızıltoprak – İstanbul’daki merkezimizde a’dan z’ye profesyonel uygulama kazanacak.

Yaratıcılığınızı katarak göndereceğiniz çalışmaları inanın merak ve heyecanla bekliyoruz.

Yarışmaya katılmak için aşağıdaki adrese tıklamanız yeterlidir.
http://www.meguiars.com.tr/yarisma/

"Meguiar's Yıldızını Arıyor" yarışmamızda vereceğimiz ürünleri aşağıdaki adreste görebilirsiniz.
http://www.facebook.com/album.php?aid=168490&id=280203670975

Yarışma katılım koşullarını lütfen okuyunuz.
http://www.meguiars.com.tr/yarisma/katilim.html

18 Mart 2010 Perşembe

Göz kamaştıran jantlar için pratik bir çözüm: Hot Rims® All Wheel Cleaner


Arabasına tutku ile bağlı olanlar için boyalı dış yüzey kadar jantların da temiz ve parlak bir görünüme sahip olmasının büyük bir önemi olduğunu biliyoruz. Meguiar’s Türkiye ekibi olarak, her türlü jant yüzeyinde gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz ve görünümde tatmin edici bir sonuç alabileceğiniz Hot Rims® All Wheel Cleaner ürününü tavsiye ediyoruz.


Amatör kullanım için oldukça uygun olan Hot Rims® All Wheel Cleaner, her türlü jant için kullanılabilir. Xtreme Cling™ formula ile hazırlanan ürün, Jant yüzeylerinde en sık rastlanan, çirkin ve kaba bir görüntüye sebep olan; kir, kum ve balata tozunu ortadan kaldırır. Jant yüzeyine püskürterek kullanılan Hot Rims® All Wheel Cleaner, ilk olarak jant yüzeyindeki kiri ve pisliği çözer, ardından da arzu edilen üstün parlaklığı sağlar. Amatör kullanıcılar için üretilen bir ürün olduğundan dolayı her türlü orijinal vernikli ve boyalı jantlarda da güvenle kullanabilir, arzuladığınız sonuca ulaşabilirsiniz.

Ürünü incelemek için aşağıdaki adresi tıklayabilirsiniz.
http://www.meguiars.com.tr/product_info.php?products_id=94

Araba camlarında amonyaklı ürünlerden kaçının


Araç yıkamada, boyalı yüzeylerin araba şampuanı hariç ürünlerle (bulaşık deterjanı gibi) temizlenmesinin doğuracağı sakıncalı sonuçları daha önce sizlerle paylaşmıştık. Arabanızın boyalı yüzeyinde olduğu gibi cam temizliğinde de kullanmanız gereken ürün; sadece araba camlarını temizlemek için üretilmiş olmalıdır. Özellikle amonyak içeren temizleyiciler kaplanmış cam filmlerine zamanla ciddi zararlar vermektedir.

NXT Generation® Glass Cleaner, her türlü cam yüzeyine püskürterek, kolaylıkla uygulayabileceğiniz, zor lekeleri söküp atan ve berrak bir yüzey oluşturan bir üründür. Glass Cleaner, özellikle sigara dumanı, sinek ve böcek kalıntısı, ağaç reçinesi gibi çıkması zahmetli olan yapışkan kirleri temizler. Amonyaksız bir formül ihtiva eden NXT Generation® Glass Cleaner, kaplanmış cam filmlerine zarar vermeden, temiz ve berrak yüzey sunar.

Ürünü incelemek için aşağıdaki adresi tıklayabilirsiniz.
http://www.meguiars.com.tr/product_info.php?products_id=91

9 Mart 2010 Salı

Göz alıcı bir yüzey için 10 dakika yeterli


Meguiar’s Türkiye ekibi olarak aracında parlak ve çiziksiz yüzeyler hedefleyenler için ilk ve önemli adımın yıkama ve seçilecek doğru şampuanlar olduğu bilgisini sizlerle paylaşmıştık. Aracının boyalı yüzeyinde yıkamanın bir adım ötesine geçerek derin bir parlaklık elde etmek isteyenler içinse Meguiar’s’ın çözüm olarak sunduğu oldukça pratik ve üstün etkili bir ürün var: Ultimate Quik Detailer.

Ultimate Quick Detailer, içerdiği Hidrofobik Polimer Teknoloji ile boyalı yüzeylere göz alıcı bir parlaklık ve su iticilik özelliği kazandırıyor. Sprey şişe içinde kullanıma sunulan Ultimate Quick Detailer, devrim yaratan polimerlerle yüksek seviyede bir yüzey gerilimine ve bunun sonucunda da daha kaygan, daha zengin görünümlü bir yüzey ve yüksek seviyede bir su iticiliği sunuyor.

Her türlü boyalı yüzey üzerinde güvenle kullanılabilecek bir ürün olan Ultimate Quick Detailer ile yapacağınız uygulama sadece 10 dakikanızı alacaktır. Sprey şişesinde püskürterek uygulanan Quick Detailer’ı Supreme Shine Mikrofiber silme bezi ile birlikte kullanarak boyalı yüzeyde maksimum olumlu sonuç elde edebilirsiniz.

Ürünü incelemek ve satın almak için aşağıdaki adrese tıklayabilirsiniz.
http://www.meguiars.com.tr/product_info.php?products_id=74